[#1] WinUAE i SFS/PFS
Czy komuś udało się zmusić do działania WinUAE z plikopartycją w SFS/PFS? Kiedyś chyba nawet sam tego dokonałem, ale dzisiaj pół dnia nad tym przesiedziałem i nijak nie potrafię tego do działania doprowadzić. Any help?
[#2] Re: WinUAE i SFS/PFS

@Softfailur, post #1

W konfiguracji (properties) trzeba wskazać plik z filesystemem, ten sam, który leży w L: i który wbija się HDToolBoxem do RDB. Ponieważ używam wraz z WinUAE dysku z RDB, osobiście nie testowałem tego.
[#3] Re: WinUAE i SFS/PFS

@Softfailur, post #1

Kup sobie Amige ONE lub amige to nie bedziesz musial siedziec pol dnia i niszczyc zwroku przy klonie

[#4] Re: WinUAE i SFS/PFS

@Denver, post #3

A kto Ci powiedział, że nie mam którejś z tych maszyn i co to ma wspólnego z tematem?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem