[#1] Problem z zainstalowaniem Amithlona
Witam.
Mam problem z zainstalowaniem Amithlona. Posiadam 3 rozne wersje, sciagniete z osiolka przy botowaniu cd wyskakuje strona z amithlonem nastepnie zaczyna wgrywac pliki i na koniec wyskakuje czerwona kuleczka w szachownice bialo-czerwona i tutaj jest problem bo juz dalej nic sie nie dzieje, zatrzymuje sie na tym. Co moze byc nie tak ze tak sie dzieje?
Prosze o jakies rady.
[#2] Re: Problem z zainstalowaniem Amithlona

@Magic2, post #1

Niestety, widziałem coś takiego na K6/2/550 na płycie z VIA. Nie można powiedzieć, że coś źle robisz, żaden z kerneli po prostu nie radzi sobie z Twoim sprzętem.
[#3] Re: Problem z zainstalowaniem Amithlona

@Konrad Klar, post #2

U mnie to samo ,mam D1600 na l7s7a2 i tez tylko pokaze sie boing ball i zwiecha kompa.
Mieszalem troche w biosie ale nic z tego,dla ciekawostki podam ze knoppix tez mi sie nie odpala bo wyskakuje jakis error przy bootowaniu.
3than :(

[#4] Re: Problem z zainstalowaniem Amithlona

@ethan72, post #3

Panowie, WinUAE to tez Amiga i predkosciowo prawie tak szybka jak Amithlon, a w dodatku jest AGA i Paula (stare gry), karta graficzna i AHI na dzwiekowej chodza OK i na dodatek w czasie rzeczywistym (win+tab) mozna wejsc na chwile do Win, gdy np. amigowa przegladarka z czyms sobie nie radzi (oczywiscie internet pod WinUAE dziala bardzo dobrze).

Wesolych Swiat
[#5] Re: Problem z zainstalowaniem Amithlona

@Andrzej Drozd, post #4

WinUAE u mnie zapie**** aż miło ! sieć i wszystko inne bez problemu,no może troszkę DigiBooster się kaszani i strasznie odświeża GUI na trybach WINUAE,ale już na systemowych spoko tylko znów się przeskaluje i trzeba go filtrami powiekszać

[#6] Re: Problem z zainstalowaniem Amithlona

@Konrad Klar, post #2

Ty mnie nie strasz, bo sam mam zamiar sobie posadzić Amithlona na AMD K6. Tyle że na płycie 'TX-Pro'. No i nie wiem czy wogóle da się to zrobić - mój stary proc to AMD k6/200MHz + 64MB RAM. No i nie wiem czy wogóle toto ruszy. Ale jakby tak, to bym był super szczęśliwy :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem