[#1] Granie na Amithlonie!!!
Na forum można przeczytać, że aby grać na Amithlonie trzeba mieć mocnego pc, jest też tekst, że na 1000 to ledwo w gry z A500 można grać tymczasem u mnie na 800 Celerona, z 128MB ram i z GForc (32MB) gram w Dooma 1 i 3 odmiany 2, Napalma, i dema Exodusa oraz Mysata i gry się wogóle nie przycinają - doom wręcz śmiga!!! Więc nie rozumie waszych wypowiedzi - cały system ładnie pracuje, tylko jest z lekka niestabilny lecz to jest przyczyną zbytniego bałaganu na mojej Amidze - ale powolutku wszystko porządkuje, gdyż nie instalowałem systemu od podstaw tylko wrzuciłem spakowanego Os-a od kolegi ze wszystkimi jego śmieciami... - tak to nazwijmy.
[#2] Re: Granie na Amithlonie!!!

@Mleko, post #1

Moze kiedys uzywali starych wersji bez JITa?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem