[#1] Kontakt z Amigowcami używającymi Amithlona
Witam i jednocześnie proszę o kontakt wszystkich Amigowców którzy posiadają także PieCe z WinShitem i Amithlonem. Chciałbym mieć więcej ludzi na gg z Amithlonem, i także oferuje pomoc oraz jej oczekuje :D taka wymiane proponuje zrobić :D Zgłaszajcie sie do mnie na gg: 4803051

[#2] Re: Kontakt z Amigowcami używającymi Amithlona

@djhacker, post #1

Eeee... to się nie kwalifikuję, bo ja Windowsa nie mam. razem z Amithlonem zainstalowanego ;)
[#3] Re: Kontakt z Amigowcami używającymi Amithlona

@Softfailur, post #2

No SorX Panowie za błąd :D bez Windowsa też oczywiście :D

[#4] Re: Kontakt z Amigowcami używającymi Amithlona

@djhacker, post #3

Mam Windows XP, ale nie mam i nie chcę mieć GaduGadu. Czy się kwalifikuję (mam Amithlona oprócz WinUAE)?
[#5] Re: Kontakt z Amigowcami używającymi Amithlona

@Konrad Klar, post #4

No to stary, zainstaluj coś co ma w sobie port gg :D albo poprostu kożystaj z gadami albo AmiGaduGadu, ja kożystam tylko z Gadu na Amithlonie, nie mam już windy, tylko Amithlona :D

[#6] Re: Kontakt z Amigowcami używającymi Amithlona

@djhacker, post #1

Ja mam (i Windowsa też) Amithlona - niestety nie w sieci --> modem USB a nie wiem jak go obudzić w Amithlonie.

[#7] Re: Kontakt z Amigowcami używającymi Amithlona

@AlaN, post #6

witam

ja siedze na Linuxie Debian i Amithlonie

pozdrawiam :)

[#8] Re: Kontakt z Amigowcami używającymi Amithlona

@ZimA, post #7

Hej
Bardzo chcialem sobie sprawdzić Amithlona ,ale mi się zwiesza zaraz po bootowaniu :( i został mi tylko WinUae więc się tu nie załapię
Heyka

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem