[#1] pomocy!!!
sześć, mam pytanie: na necie jest w pizdu romów do amigi, czy mogć grać w nie na cd32? jeśli tak to czego potrzebujć? mam cd32, klawiaturć od pc z przejściówką, joystick i myszkć z atari st, nie mam dysku twardego. czy jest sposób na stworzenie samobotującej płytki z grami z amigi, odpalanej na cd32, do której obsługi nie bćdzie potrzebny pad? (bo pada nie mam), jeżeli nie możesz mi pomóc to daj mi chociaż namiary na ludzi którzy to zrobią. z góry dzićkujć!
[#2] Re: pomocy!!!

@disconnect, post #1

Tutaj z pomocą przyjdzie ci Emule(popularny osiołek) jeśli masz klijenta tej sieci,to ściągnij sobie bootowalną plytkę amiga cd32 200 classic games Widziałem chyba jeszcze ze 2 takie składanki ,ale już nie jestem pewien :(
Po wypaleniu takiej płytki na CD-RW podejrzewam że możesz modyfikować zawartośc dostępnych tam gier . :)
Co do pada to nie wiem czy będzie tam wymagany ,ale na www.allegro.pl widziałem że stoją za zupełnie przyzwoite pieniądze.
Myślę że choć troszkę ci pomogłem :)
Heyka

[#3] Re: pomocy!!!

@disconnect, post #1

Przyczepie sie tylko do przekleństw i do tego ze gry na Amigą to NIE ROMY tylko obrazy dyskietek, lub obrazy płyt.
Kup sobie joypada (nowego) na matt.com.pl
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem