[#1] DOSUAE
Używał ktoś tego??? Bo to chyba jedyny (nie licząć Amithlona) "sposób" aby pod włączeniu pc nie odpalała się winda tylko pseudoami ;)
No wiem że emuluje max.020 i nie ma AGA/ECS, ale jak to chodzi? stabilnie ?? hyh :P

[#2] Re: DOSUAE

@CzAjA, post #1

to już lepiej fellow. DosUAE nikt nie rozwija już od dłuższego czasu. Poza tym, do odpalenia tego w Dosie będziesz wymagał 100% zgodnej z SoundBlasterem karty dźwiękowej (99% kart na PCI i zintegrowanych odpada) i zgodnej z Vesą karty graficznej (o dobrej jakości obsługę vesy też coraz trudniej w nowych kartach).
[#3] Re: DOSUAE

@mały, post #2

No powiem Ci że co do rozwoju DOSUAE i WinFellowa to obydwa niestety stanęły w miejscu, ale przekonuje mnie sprawa ze zgodnością karty dźwiękowej no i ta nieszczęsna VESA. Póki co zassałem Fellowa... :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem