[#1] winuae i dzwićk
mam drobny problem z emulatorem winuae.moja ami ma zjarany zasilacz wiec czekajac za nowym gram na winuae. i tu wystepuje problem. dzwićk tak rwie że nie mozna wytrzymac i tak przy każdej grze. mam sound blastera 128. czy ktos zna jakąs konfiguracje dzwićku w winuae zeby dzwićk był w miare znośny.:D

pzdr :D

[#2] Re: winuae i dzwićk

@malin666, post #1

Na celeronie 433 możesz o tym conajwyżej pomarzyć.

[#3] Re: winuae i dzwićk

@malin666, post #1

Sprobuj zmienic refresh na co druga klatke albo jeszcze bardziej, jak to nie pomoze to klapa :)

No i sprawdz czy masz Jit'a wlaczonego.
[#4] Re: winuae i dzwićk

@malin666, post #1

A mnie zastanawia dlaczego ten temat poruszyłem pierwotnie w Strefie gier? (przeniosłem już we właściwe miejsce).
[#5] Re: winuae i dzwiek

@malin666, post #1

Na celeronie @546 bedzie ciezko, choc ja na celku 400 sluchalem kiedys nawet mp3 przez WinUAE. Warunek: zainstalowane AHI i wybrane UAEAudio czy jakos tak w prefsach AHI.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem