[#1] problem z winuae
mam amige wyemulaowania i mam problemy z amigg wipisuje intjalizacja nie powiodla sie co mam z tym zrobic mam zainstalowane textinput wersje 28.8 i nic mam tez pare klas mui poinstalowane. I tez niechce mi zapisac ustawien na plikopartycji.

[#2] Re: problem z winuae

@Rafcio, post #1

A co pokazuje SnoopDOS (Aminet)? Jakie błędy?
[#3] Re: problem z winuae

@Rafcio, post #1

Sciagnij najnowsza wersje http://amigg.integradesign.org/amigg_beta.lha
Zainstaluj i przeczytaj plik "wymagania".
[#4] Re: problem z winuae

@Andrzej Drozd, post #3

wedlog snoopdosa sa posypane klasy mui
[#5] Re: problem z winuae

@Rafcio85r, post #4

Tzn. znajduje czy nie? Gdy znajduje to sprawdz czy sa odpowednie wersje. Jezeli nieodpowedne lub brakuje klas, to scignij (linki znajdziesz w telporcie).
[#6] Re: problem z winuae

@Rafcio, post #1

mam wszystkie klasy mui a mui 3.8 .
w tym ze klasy mam z najnowszych przegladarek.
[#7] Re: problem z winuae

@Rafcio85r, post #6

Napisz w jakch wersjch masz klasy:

TextInput.mcc
TextEditor.mcc
NList.mcc
NFloattext.mcc
NListview.mcc
Busy.mcc
Toolbar.mcc

Klasy powinny byc w sys:mui/libs/mui

Natomast w katalogu sys:classes/images, musisz miec plik "bitmap.image"

W katalogu AmGG musisz konieczie miec pelny katalog "images". Najnowszy AmiGG ktory zrobil sobe upedejt przez siec nie odpali sie ze starym katalogiem z wersji z przed 2-3 miesiecy.

Dodatkowo KONIECZNIE musisz miec zainstalowane datatypy grafiki (JPG, GIF, PNG itp.) w przeciwnym przypadku AmiGG sie nie odpali. Aby sprawdzic czy masz odpowiednie datatypy przegladnij wszystkie pictury z "images" za pomoca MultiViewa. Jezeli beda problemy to tzn ze problem siedzi w datatypach.
[#8] Re: problem z winuae

@Andrzej Drozd, post #7

Natomast w katalogu sys:classes/images, musisz miec plik "bitmap.image"

AmiGG nie wymaga do życia reaction/classact.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem