[#1] Problem z Amithlonem. A raczej z odpalaniem systemu z plyty.
Witam, mam plytke z Amithlonem. Wszystko fajnie. Gdzies przeczytalem ze mozna go odpalic od razu bo ma bootowalna plyte i system na plycie. Tak tez zrobilem. Amithlon sie odpala, dziala restet (win+win+ctrl) ale system sie nie wczytuje. Mozna zmusic amithlona do odpalenia tego systemu? Jest tam jakis OsXL ktory jest niby spreparowany...

Nie mam na razie drugiego dysku zeby stworzyc partycje amithlona a nie chcem dzielic obecnego bo mi sie nie oplaca (mam tylko 8,5gb). Najpierw chcialbym odpalic ten emulator i wogole zobaczyc czy to jakos dziala...

[#2] Re: Problem z Amithlonem. A raczej z odpalaniem systemu z plyty.

@Lorak, post #1

Może Twój sprzęt nie jest kompatybilny z Amithlonem.

Ja składałem kompa głównie z myślą o Amithlonie. I prawie wszystko działa... prawie, bo bez USB :(

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem