zadam super dziwne pytanie, ale popatrzcie:
Sprawa ma się tak, otóż używam juz ponad 2 Lata Amithlona na PC i Amisi 1200 z HD kiem Blizzartem PPC i ble ble ble, zresztą nei o to chodzi, chodzi o to, że ściagnałę msobie najnowsze WinUAE i zaisntalowałem na nim najnowszego AIAB'a. I, wszystko łądnie pięnie wygląda, więc pomyślałem ,że dało by sie AIAB'a przenieść na Amithlona ?więc przystąpiłe mdo dzieła, odczytałem moją Amithlonową partycje pod WinUAE i odpaliłem OSa, sformatowałem partcje, i przegrałe mzawartość Catalogu AIABa na Partysje Sformatowaną Amithlona (FFS) no i odpalam z niej tego AIAB'a na WinUAE i wszystko jest OK, ładnie wygląda działa bez zarzutu. Ale kiedy odpalam Amithlona z HDD normlanie, to AIAB jakoś nie chce sie wczytać, wszystk ojest czarno białem zamazane okropnie, zniekształcone i pisze w rewuesterze że SCALOS niemógł wczytać palety (?) ani reszty tałatajstwa. No nie kapuje. Pisze mi też ze Stack jest za niski, a mam przecież ustawion w S-S powyzej tego, jaki wyskakuje na Errorze... ma ktośmoże jaikeiś sugestie albo pomysły ?? S-S też modyfikowałem na miliard sposobów...i... nic... pomóżcie prosze :) Z góry dziękuję