[#1] rtg.library
Witwam i prosze o rade !
Po zainstalowaniu WinUAE wsystko ladnie chodzi ale podczas bootowania dostaje kominikat, ze wersja rtg.library 40.3992 jest za stara. Byc moze nieopacznie nadpisalem ta biblioteke. I mam problem !!! Skad wziasc nowsza wersje ? :D

[#2] Re: rtg.library

@Leszek, post #1

Na przykład stąd.

[#3] Re: rtg.library

@Leszek, post #1

http://ftp.uni-paderborn.de/pub/aminet/gfx/board/rtgmaster.lha stąd?
[#4] Re: rtg.library

@Grzegorz Kraszewski, post #2

O, przepraszam spoznilem sie
[#5] Re: rtg.library

@Leszek, post #1

DZIEKUJE !!! Pomoglo. :D
Coprawda installler ma maly blad ale sobie poradzilem. :P

[#6] Re: rtg.library

@Leszek, post #1

Oj niewiem czy to o tą bibliotekę chodziło UAE.
On ma (v.1.0) w swoim archiwum najnowszą wersję.
[#7] Re: rtg.library

@phl22, post #6

Archiwum z UAE/WinUAE zawiera również katalog z programami dla AmigaOS np.: mousehack; Jest tam również odpowiednia wersja rtg.library, ja osobiście nigdy nie miałem problemów z tymi wersjami bibliotek.

[#8] Re: rtg.library

@CzAjA, post #7

Kolega już powiedział prawie wszystko. Pozostaje mi tylko uzupełnić. Nie chodzi o bibliotekę rtgmaster.library tylko o rtg.library, która znajduje się w LIBS:Picasso96/ i jest składnikiem systemu obsługi kart graficznych. Z wersją 1.0 WinUAE jest rozprowadzana nowa wersja tej biblioteki i to, że pojawia się taki komunikat, przynajmniej przy pierwszym bootowaniu, to normalne. Nie jest to objaw nadpisania (przez starszą), tylko wręcz przeciwnie - nienadpisania wersji biblioteki (przez nowszą).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem