[#1] WinUAE 1.0 - Picasso
Przy pierwszym uruchomieniu Amigi pojawia sie jakis komunikat z emulatora, ze stery sa stare czy cos takiego. Nie wiem skad to pobrac, bo z Aminetu sciagalem i dzialaly na wersjach beta WinUAE. Teraz cos sie gryzie i po niezbyt dlugiej pracy Emulaotra po prostu sie wylacza.
Prosze o podanie linka do miejsca z plikiem do picasso lub bezposredni link do tej biblioteki

[#2] Re: WinUAE 1.0 - Picasso

@HuNteR, post #1

Teraz cos sie gryzie i po niezbyt dlugiej pracy Emulaotra po prostu sie wylacza.

Ja tez mam stare stery. Pare razy isalo cos odczas startu. Nie pamietam czy cos zmienilem, ale komunikatu juz nie ma.

A co do "bezsensownego" wylczenia sie WinUAE to sie przyzwyczaj. Mam XP i zauwazylem ze czesto jak jest jakis blad lub WinUAE cos mjstruje w zasobach Win, to poprostu sie wylacza - to taki reset "widmo".
[#3] Re: WinUAE 1.0 - Picasso

@HuNteR, post #1

Czy WinUAE informuje o starej wersji rtg.library?
Jeśli tak, to jest ona do znalezienia w WinUAE/Amiga Programs
[#4] Re: WinUAE 1.0 - Picasso

@lord_spider, post #3

Gdzie tego szukac? Na Aminecie? :S

[#5] Re: WinUAE 1.0 - Picasso

@HuNteR, post #4

Po zainatalowaniu WinUAE na piecu szukaj w katalogu WinUAE/Amiga Programs.
[#6] Re: WinUAE 1.0 - Picasso

@HuNteR, post #4

No napisałem, że w WinUAE/Amiga Programs

Po zainstalowaniu/rozpakowaniu WinUAE wejdź do jego folderu, w nim jest folder Amiga Programs, gdzie między innymi znajdziesz właśnie rtg.library
Z Aminetu tego ściągać nie trzeba, to jest zawarte w WinUAE.

Ostatnia modyfikacja: 26.08.05 09:22
[#7] Re: WinUAE 1.0 - Picasso

@lord_spider, post #6

AAAAaaaa... trzeba bylo tak gadac od razu Ja myslalem, ze ten katalog AmigaPrograms jest katalogiem, ktorego WinUAE uzywa na bierzaco a on zawiera niezbedne rzeczy do samej Amigi, ktora jest w nim emulowana
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem