[#1] Pomocy jak mam to uruchomić..
W wićc tak winuae opanowałem dosyc dobrze, to znaczy ja laik jak do tej pory nauczyłem sić uruchamiać gry , te z 1200 setki też .Dopiero teraz mam proble mianowicie proszć aby mi ktoś napisal jak uruchomić super stardusta wersja hd ,mam winuae i ściąglem gotową partycjć czyli wszystko co jest potrzebne i teraz sciąglem super stardusta i co dalej :uruchomiłem winuae mam gotową partycjć na dysku D:amiga i do tego katalogu zapakowalem ową grć ....
[#2] Re: Pomocy jak mam to uruchomić..

@Milanek2, post #1

Nie wiem jak wygląda super stardust wersja HD, ale prawie na pewno wymaga systemu amigi. Po prostu tą gre w wersji HD odpalasz tak jak gry na pc, instalujesz i grasz. :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem