[#1] na co już jest UAE???
Witam wszystkich. Mam takie pytanie - Ile jest wersji uae? Wiem że jest winuae pod windowsa i pspuae na playstation portable, słyszałem też o wersjach na linuxa i mac'a, ale nie widziałem. Znacie może oficjalne strony innych kompilacji tego emulatora na inne systemy?

[#2] Re: na co już jest UAE???

@ZigZag85, post #1

Nawet na Amigę jest UAE - klik
[#3] Re: na co już jest UAE???

@mailman, post #2

Chyba możesz go spotkać na wszystkich istniejacych kompach i konsolach. Jest też wersja dla PocketPC!! Ach popularna ta nasza Amisia!!

[#4] Re: na co już jest UAE???

@JaCoP, post #3

Też tak słyszałem :) tyle że mi chodzi o konkrety, znaczy się oficjalne strony każdej wersji UAE (lub te z których można je œcišgnšć)

[#5] Re: na co już jest UAE???

@ZigZag85, post #4

znaczy się oficjalne strony każdej wersji UAE (lub te z których można je œcišgnšć)

Nie ma chyba prostszego sposobu niż google

Ostatnia modyfikacja: 09.12.05 15:05

Ostatnia modyfikacja: 09.12.05 15:07
[#6] Re: na co już jest UAE???

@piter144, post #5

No niby nie ma nic lepszego od google. Poszukam, ale mimo to myślałem że uda mi się tutaj znaleźć odpowiedź na moje pytanie. Mam już adres oficjalnej strony (o ile można tak powiedzieć): winuae, uae, Euae, PSPuae. Wiem też że na stronie amiga.elbi (czy jakoś tak to szło) można znaleźć kilka odmian uae w dziale download.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem