[#1] record input w WinUAE
Czy jest taka miżliwość aby nagrać (nie plik video) jak się grało w gre, hcodzi mi o taką opcję jak jest np. w emulatorze Callus lub Kawaks; robimy record input i program nagrywa wszystkie naciśnięcia klawiszy i potem wybieramy Play i program gra (wyświetla) to co przed momentem graliśmy. Czy jest to możliwe pod WinUAE czy innym emulatorze Amigi?

[#2] Re: record input w WinUAE

@martinflash, post #1

W winuae można nagrywać pliki video, obawiam się że opcji do robienia keylog'ów nie ma.

[#3] Re: record input w WinUAE

@ZigZag85, post #2

wiem, ale mój "grzyb" z P4 1.8 GHz i 1024 RAM gubi klatki i tnie jak cholera, musiał bym miec innego kompa z karta video i na jednym bym grał a na drugim przechwytywał obraz Video

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem