[#1] edytor do cannon Foder .???
W dziale z grami jest do sciagniecia edytor map do cannonFodder . Da sie go odpalic pod winUAE ??? a jesli nie to jak w ogole go uruchomić??
[#2] Re: edytor do cannon Foder .???

@ying, post #1

Da sie odpalic pod WinUae. Klikasz dwa razy na ikonke cfme i gotowe :D

[#3] Re: edytor do cannon Foder .???

@Korni, post #2

jejjjj ja nie ma ikonki cfme tylko kilka plików cfme bez ikonki windows pyta si ewciaz za pomoca jakiego programu chce to otworzyc a jak daje winuae to nie odpala ..mozesz prosze dokładniej opisać jak mam to odpalić pod WinUAE ? to przeciez nie jest plik z roszezeniem adf. ehh bardzo prosze o pomoc . z góry dziekuje ,
[#4] Re: edytor do cannon Foder .???

@ying, post #3

echh... masz moze gg? moje 4785894. Pomoge ci ale przez forum to zaduzo czasu zajmie, wiec lepiej przez gg.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem