[#1] AHX pod WinUAE
Witam,
pytam bo kolega nie może uruchomić pod WinUAE programu: AHX - jest to tracker do THX'ów poczyniony przez Abyss. Gdy uruchomi - wyskakuje mi guru. Program jest napisany pod 000 i 020.
Pewnie to WinUAE jakiejś assemblerowej sztuczki nie złapie? Co Wy na to?

[#2] Re: AHX pod WinUAE

@BagoZonde, post #1

U mnie dziala. Moze pomoga te informacje:

1. Aktualnie mam WinUAE v1.1.1 (jest juz nowsze).

2. Aktualny system bazuje na AMISYS2. Ale zrobilem tam duzo poprawek i wykasowalem pare łat zastepujac je swoimi. Jest juz AMISYS3 (nie uzywalem)

3. AHX mam w wersji v2.3d ktory jest ogolnie dostepny w internecie i na coverach MA pod nazwa ays-233.lha

4. AHX odpalam na emulowanej AGA.

Ogolnie problemem kolegi moze byc stara wersja WinUAE, zle skonfigurowany dzwiek, wadliwy system z nieodpowiednimi wersjami bibliotek.
Najlepiej uzyc tych wersji co podalem (lub nowszych).
[#3] Re: AHX pod WinUAE

@BagoZonde, post #1

Spróbuj odpalić AHXa na gołej 1200 (tzn. tak UAE skonfiguruj ;]) i użyj wersji 020.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem