[#1] HELP
Pomóżcie mi bo mam problem. Mam win uae (emulator amigi na Piecyku) 1.2.0. I nie umiem ustawić sterowania. Jak coś mam ustawione to tak naciskam ale w grze nic sić nie dzieje. A na gamepadzie to działa przycisk fire ale jak strzałkami operujć to sić nic nie dzieje a gałkami to tak jak dam w prawo to schodzi w dół!
[#2] Re: HELP

@grzesiek_92, post #1

Czy dla każdego UAE=Amiga?

Na forum jest dział dla odmieńców, tzn dla tych co tylko emulują Amigę. Nie możecie tam pisać o swoich problemach?

Co temat, to tylko UAE widzę...

[#3] Re: HELP

@Prince, post #2

Wątek przeniesiony.

[#4] Re: HELP

@grzesiek_92, post #1

1) Temat: "HELP" jest mało opisowy, postaraj sie lepiej nastepnmym razem. ;)
2) Amiga z dużej litery
3) Piecyk z małej (w środku zdania)
4) Działanie dosłownie każdego klawisza można przecież ustawic w ustawieniach WinUAE. Po prostu zmień to, co nie gra (dany klawisz).
5) Jeżeli ustawienie jest dobre, a emulowany program/gra nie reaguje, to szczerze mówiąc nie wiem. Zobacz też starszą o jeden numerek wersje WinUAE.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem