[#1]
Laik do potegi prosi o pomoc z whdload i innymi
Witam szanownych forumowiczow (tych starych wyjadaczy jak i tych nowszych).
Mozliwe ze moje dyletanckie pytania wzbudza u wielu z Was usmieszek poblazania, ale coz... gdzie isc jak nie do "specow"? Zatem do dziela z moim problemem.
Posiadam Winuae 1200, zainstalowany Workbench 3.1
i teraz... wgrywajac sciagniety z oficjalnej strony program whdload... wyskakuje informacja: installler not found czy cos podobnego. Gdy go podmienilem z winfelof... wyskakuje blad.
Dolina. Prosze zatem Was, aby komus sie zechcialo, i wyjasnil mnie to lopatologicznie... jak to wszystko poskladac do kupy, skad ewentualnie pobrac programy, w jakiej kolejnosci wgrywac itd itp.
Fanem amigi bylem od momentu przejscia z zx spectrum i atari xl64. skonczylem na a600HD lool, z 20Mb dyskiem (niektorzy mi wtedy zazdroscili :P :) )
Uwielbiam te stare gry, niestety chcialbym je miec na dysku, a to takie problrmy.
Kolejna rzecz. Jak mozna (skad i w jaki sposob) splodzic sobie wyglad jak w wersji AIAB. (wierze ze wiecie o czym pisze). Mam te wersje, z dyskiem workbencha jako katalog, ale wolalbym sam wgrac na stworzony dysk work cos podobnego, po instalacji W3.1
Bardzo prosze o odpowiedz, jesli nie tu gdyz to moze byc sporo txtu, to chociazby na maila.
Wiem, ze niektorzy moga mi zarzucic - iz kazda z opisanych przeze mnie (moich) przypadlosci z Winuae jest gdzies na forum opisana, lecz nie posiadam czasu aby przesledzic kazdy watek i przeczytac kazda odpowiedz. Probowalem ale zrezygnowalem. Za duzo zbednych informacji. Programista nie jestem ani kims takim, chce to tylko uzytkowac i sie bawic.
Zycze milego dnia, liczac ze komus bedzie sie chcialo pomoc mojej skromnej osobie.
Krzysiek
Edit: oczywiscie jako "bambus" zamiescilem posta nie w tym katalogu formu co trza. Dolina. Nie wiem jak, wiec jesli Administrator moglby to przerzucic - bylbym zobowiazany. (i wyciac moj edit)
A wszystko przez brak neta i czasu, wiec jak sie wlezie do kafejki na chwile to i sie glupoty czyni.
Ostatnia modyfikacja: 01.06.06 14:16