@Banderas,
post #1
1. Nic, miałem na początku podpięte na złomowaty mstarym kompie Amithlona samodzielnego na dysku i miałę w nim Voodoo 3, wykrywa go ładnie z PCI bez problemów i masz akcelerację 3D, tak jak z moim GF'em 2 MX400 64, który działa tak samo dobrze, zero problemów z grafą, ale z radkami nie prubuj, Amithlon ich jakoś nie lubi, Bernie sie nie postarał :D:D w sumie jakiśfanatyk ATI mógłby sie pokusićo napisanie stera pod AXL :D:D
2. No oficjalnych nie ma do graf na Amithlona steró, ale Picasso zrobi swoje i Ci ją łądnie wykryje, nie powinieneś miećproblemów z paletą, rozdziałką, ani akceleracją.
3. Jeśli Amithlon jednak nie będzie Ci jej chciałjakimścudem magicznym wykryćz PCI, to przestaw w BIOS'ie oli masz takąopcję, że GFX masz na PCI, nie wiem jak ta opcja się nazywa, zależy od BIOS'u, ale intuicyjnie powinno Ci sięto udać.
4. W sumie, realnie rzecz biorąc, nie ma złącza ani urządzenia do któego nie można zrobićprzejściówki na cokolwiek :D troche elektroniki i wszystko działą, ale schematu Ci nie zapodam, bo niestety nie mam, ale nie do końca t orozumiem to pytanie, chodzi Ci o końcówkę, z dwoma wyśćiami, do których podłączasz vga jednej GFX i drugiej ?? a na rozgałęźniku masz wybór przełącznikiem z której karty ma pokazywać obraz ? W sumie nie interesuje się grafąjako tako, więc niech Ci lepiej Mario odpowie na to pytanie, lub inny bardziej pr0 User Amithlona :D:D Pozdrawiam :D:D