[#1] Jak zagrać w Diggers?
Jestem świeżynką jesli chodzi o emulacje gier pod Winuae. Gier Diggers i One Step Beyond nie mogć znaleźć w adf. Znalazłem za to lha. Jak to ruszyć? Jakiś link albo może ktoś by mi to wytłumaczył jak głupiemu.
[#2] Re: Jak zagrać w Diggers?

@Rado123s, post #1

Wypakuj np. Winrarem.
[#3] Re: Jak zagrać w Diggers?

@cholok, post #2

Tak są tam pliki z grą ale co dalej? Winuae odpala plik exe jest jakiś ekran początkowy i koniec. Odnoszć wrażenie że coś źle robić.
[#4] Re: Jak zagrać w Diggers?

@Rado123s, post #3

Za mało danych wejściowych.
Masz chyba preinstalowany Diggers, więc powinien chodzić bez problemu, być może masz poknocone ustawienia w UAE. One Step chodzi zaś na ECS i nie ma installera na HD. Może masz wersje na whdload?
[#5] Re: Jak zagrać w Diggers?

@cholok, post #4

Temat sić rozwiązał inaczej udało mi sić ruszyć Diggersów z plików ipf
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem