[#1] Stardust
Witam!
Szukałem ostatnio wolnych dyskietek by zainstalować sobie na nich nortona ghosta i znalazłem sobie starą amigową grć, stardust. Czy ktoś mi może pomóc? Jak odpalić grć z dyskietek 720k pod winuae? Znalazłem wersjć nazwaną Super stardust, ale chyba są padnićte pliki adf, bo wychodzą kolorowe paseczki i nic wićcćj. Mam też pliki IPF ale zupełnie nie wiem o co z nimi chodzi. Jestem noob'em i prosze was o pomoc. Tak pragne zagrać w stardusta jak nikt w życiu. Jak macie to poprosze też link do jakiejś strony na której jest wytłumaczenie o co chodzi z plikami ipf na UAE (może być po angielsku). Z góry dzićkuje

[#2] Re: Stardust

@[S]oprano, post #1

Winuae obsluguje IPF tak samo jak ADF.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem