[#1] Amithlon - pierwsza krew
Zacznę od tego, że jestem nowy na tym forum więc "nie krzyczcie na mnie" jak coś źle napiszę... Kilka dni temu zainstalowałem bez problemu Amithlona obok WindowsaXP i chciałem poświecić mu troszkę czasu, aby sobie odświeżyć coś nie coś. Chodzi o to, że nie znalazłem w internecie czegostakiego jak podstaw, czyli zalózmy zainstalowania AHI, w jaki sposób zmienić tło pod amithlonem, jak zainstalować ac97 mixer, nie wspominając już o działaniu cd-romu, bądź stacji dyskietek po zaawansowane rzeczy jak obsługa USB. Wszędzie tylko są spakowane paczki LHA i żadnej instrukcji typu "how to install...". Czy można liczyć na czyjąś pomoc ?
[#2] Re: Amithlon - pierwsza krew

@Karolluz, post #1

Opcja "SZUKAJ" na Forum i masz odpowiedźna każde z zadanych pytań.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem