[#1] Filtry graficzne pod Winuae 1.2
Próbuje walczyć z pikselami pod winuae 1.2. Kłopot w tym, że filtry te nie działają, a próbowałem m.in. direct3d bilinear 16 bit i 32 bit. Czarny ekran i nic sie nie dzieje. Mam karte nvidia. Może trzeba miec karte ati ?

Na innych emulatorach nie ma kłopotu w działaniem filtrów.

Ostatnia modyfikacja: 19.08.06 01:01
[#2] Re: Filtry graficzne pod Winuae 1.2

@Piotrek28, post #1

A jaka to dokładnie karta graficzna (chodzi o model)?

Pozdrawiam

Azzorek

[#3] Re: Filtry graficzne pod Winuae 1.2

@Piotrek28, post #1

Wersja 1.1.1 nie ma z tym żadnych problemów zarówno pod directx jak i opengl. Karta to gf6600gt.
[#4] Re: Filtry graficzne pod Winuae 1.2

@Piotrek28, post #1

Rozwiązałem u siebie problem z najnowszym WinUAE: po prostu usunąłem konfigurację programu i ustawiłem wszystko od nowa. Teraz śmiga jak przecinak z filtrami :D
[#5] Re: Filtry graficzne pod Winuae 1.2

@Pinto, post #4

Standardowa procedura na Win. Odinstalować a najlepiej zformatować i zainstalować od nowa. :D

[#6] Re: Filtry graficzne pod Winuae 1.2

@Pinto, post #4

Te WinUAE jest jednak jakieś popieprzone. Z filtrami jest dobrze, to teraz coś z timingiem: np "Wings" chodziło dobrze, a teraz za szybko, nawet na ustawieniach szybkości A500

Ostatnia modyfikacja: 24.08.06 13:49
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem