[#1] WinUAE i USB
Czy da się obsłużyć port USB z poziomu systemu amigowego na WinUSB Tak aby można było podłączyć mp3 player'a i wrzucać pliki.

[#2] Re: WinUAE i USB

@QkiZ, post #1

Playera w uae można podpiąć przez "Add Directory", u mnie player jest widoczny w Win jako duża dyskietka.
[#3] Re: WinUAE i USB

@Sylwester, post #2

wiem, można zaznaczyć opcję "add pc drives on startup" i też będzie chodzić, pod warunkiem że przy starcie WinUAE był podłączony player. Ale czy można na przykład zainstalować Poseidon'a i używać portu USB tak jak na Amidze. Wtedy mógłbym podłączać player'a kiedy bym chciał, bez konieczności wychodzenia z WinUAE.
A jeszcze zauważyłem pewną przewagę AmigaOS nad Windows'em przy pracy z playerem. Jak ładowałem mp3 z Windows'a i liczba w katalogu przekroczyła 100 to już więcej nie mogłem załadować. Windows wyrzucał jakieś błąd i koniec. Musiałem tworzyć nowy katalog i wrzucać do niego. Pod AmigaOS mogłem robić z playerem co chciałem. Uruchomiłem DOpus'a i pełna kontrola, bez błędów. :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem