[#1] Logo Amikit na belce...
Da sie jakos pozbyc tego logo AmiKit na belce WB? Strasznie mnie wpienia, no i brzydko wygada bo mam troche rozciagnieta belke...

[#2] Re: Logo Amikit na belce...

@Mat, post #1

Trzeba wymazać zawartość katalogu "SBarLogo" z danego tematu od Visual Prefsa. Jeśli masz jakiś temat GUI, to jest on podzielony na katalogi : ArrowDown, ArrowUp, Arrow Left, Depth, PopUp i w tym znajduje się właśnie katalog "SBarLogo". Jeśli wymażesz jego zawartość, to po resecie nie powinno być już tego loga AmiKit na belce Workbencha...
[#3] Re: Logo Amikit na belce...

@Mat, post #1

zawsze możesz tam wrzucić ładnego boing'a. ja takiego mam :D

[#4] Re: Logo Amikit na belce...

@QkiZ, post #3

I tez tak zrobie :D
Mam jeszcze jeden problem zwiazany z belka WB. Nie wiem czemu ale nie chce mi tam wyswietlac standardowych informacji zn, ile jest chip, ram itp., tylko caly czas uparcie wyswietla informacje o tym co bylo ostatni raz uruchamiene. Dlaczego tak siedzieje? Domyslalam sie,ze jakis program to blokuje, ale za cholere nie moge dojsc jaki...;/ Aha, uzywam Magellana. I jeszcze zaznaczyc musze, ze kiedys wszystko bylo ok, wiec musialem gdzies cos pogrzebac i teraz nie wiem gdzie;/

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem