[#1] Jumping Jack'son Winuae vs A1200
Witam,
ma ktos pojecie dlaczego Jumping Jack'son na winuae odpala normalknie bez wzgledu czy kosci aga, ecs czy nie a na a1200 trzeba jednak ustawic OCS????

[#2] Re: Jumping Jack'son Winuae vs A1200

@c3h6, post #1

Bo winuae to emulator (program) i jest bardziej "tolerancyjny" niz oryginalna Amiga. :D

Ostatnia modyfikacja: 16.01.07 06:54
[#3] Re: Jumping Jack'son Winuae vs A1200

@Norbert, post #2

yyyy...no fakt, to emulator - ale pozwala na wybor kosci ocs, ecs lub aga - ja wybieram aga, standard 1200 - i bec, JJ odpala - czyzby blad w emulatorze???!!!!!!

[#4] Jumping Jack'son @ Google Video

@c3h6, post #1

Tak BTW.. ;)

Tu i tam wspominałem o grze zwanej Jumping Jack'son. Gra jest dla mnie jak grecki bożek. :] Muzyczka prześliczna, gameplay dobry. Od dzisiaj jest szansa zobaczyć czym się tak podniecałem.. ;)
http://video.google.pl/videoplay?docid=2044419624349634307#0h0m19s

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem