[#1] dysk z amigi w pc - kilka pytan
mam podlaczony dysk z amigi, jest na nim sam system 3.1
dysk te wsadzilem to zwyklego PC winuae widzi ten dysk,
moje pytanie brzmi jak wrzucić cokolwiek z poziomu pc na ten dysk tak aby potem amiga widziala te pliki (np adf, archiwa lha ipt) ?
dzieki i pozdraiwam
[#2] Re: dysk z amigi w pc - kilka pytan

@neo2k, post #1

Z poziomu pc (Windowsa), to nie wiem, ale zrob to na WinUAE, konfigurujac go tak, aby pod AmigaOS byly widoczne partycje peceta. Mozna tez stworzyc jedna partycje w katalogu (w ktorym znajduja sie ADFy).
[#3] Re: dysk z amigi w pc - kilka pytan

@neo2k, post #1

Podobny wątek chyba już jest. Można też zajrzeć do FAQ.
[#4] Re: dysk z amigi w pc - kilka pytan

@mailman, post #3

mailman chyba nie przeczytales mojego pytania
napisalem, ze mam na dysku juz zainstalowany wb, i udalo mi sie przez winuae ten dysk na pc "zobaczyc"
pytanie czego innego dotyczylo

a przy okazji mam tez innepytanie
udalo mi sie znalesc hardfile do winuae z zaisntalowanym systemem itp.
jak zrobic by ten hardfile znalazl sie na fizycznym dysku by go poznej uzywac w amidze?
pozdr,
[#5] Re: dysk z amigi w pc - kilka pytan

@neo2k, post #4

Andrzej Drozd odpowiedzial juz na twoje pierwsze pytanie.
Podlacz plikopartycje pod WineUAE i przegraj interesujace Ci pliki (system) na dysk fizyczny Amigi

Ostatnia modyfikacja: 08.02.07 18:56
[#6] Re: dysk z amigi w pc - kilka pytan

@neo2k, post #4

napisalem, ze mam na dysku juz zainstalowany wb, i udalo mi sie przez winuae ten dysk na pc "zobaczyc"
pytanie czego innego dotyczylo

Andrzej odpowiedział Ci na pytanie (Norbert potwierdził), a ja tylko wskazałem, że w FAQ jest o tym także napisane. Tak więc, nie wiem kto z nas czegoś nie przeczytał :)
[#7] Re: dysk z amigi w pc - kilka pytan

@mailman, post #6

dziekuje za odpowiedz Andrzejowi i Norbertowi:)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem