[#1] winuae problem
mam taki problem w winua po zaladowaniu systemy workencha caly czas miga mi obraz nie pomagalo zainstalowanie na nowo karty graficznej,zmiana ustawien w winuae,moze ktos wie jak rozwiazac ten problem.
[#2] Re: winuae problem

@SzaryWilk, post #1

Miga ci cos w Workbenchu, czy ustawiles jakies dziwne odswiezanie?
[#3] Re: winuae problem

@SzaryWilk, post #1

napisz konkretnie o co chodzi bo nie wiem czy mówisz o instalowaniu karty graficznej w PC czy karty graficznej w wirtualnej ami w dodatku sprecyzuj co oznacza termin miga co więcej proponuję zapoznanie się z zasadami interpunkcji to jest korzystaniem ze znaków przestankowych dobrze że przecinki stosujesz sam teraz zobacz jak coś takiego się czyta pewnie kiepsko bo sam mam problem.

Rozumiesz aluzję?? :P

[#4] Re: winuae problem

@Rodzyn, post #3

obraz ciagle w workbenchu miga,nie pomaga zmiana ustawien z poziomu winuea czy z poziomu pc.
[#5] Re: winuae problem

@SzaryWilk, post #4

Ja obstawiam albo dziwny tryb graficzny na PC (dziwna rozdzielczość, nagrzebane VSync itp.) albo zonk pod workbenchem. Nie bawiłeś się przypadkiem z preferencjami i ustawieniami ekranu? Pamiętaj że WinUAE nie wyświetli Ci poprawnie innych trybów niż PAL i NTSC. Jeśli nakombinowane jest z jakimś Productivity, DblPAL czy DblNTSC i innymi to odpal tego workbencha z dyskietki (tj. z pliku ADF, jeśli teraz działasz workbenchem zainstalowanym na HD) i zajmij się ustawieniami ekranu w Prefs.

Powodzenia!

[#6] Re: winuae problem

@Rodzyn, post #5

Ja jeszcze polecam sprawdzić czy miga ci w okienkowym trybie wyświetlania.

[#7] Re: winuae problem

@SzaryWilk, post #1

czy obraz miga na czarno mi na dwóch najnowszych wersjach też tak miga na czarno. musiałem się cofnąć dwie wersje wstecz. i nie zmieniam jeśli chodzi stabilniej od nowszych. :P

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem