[#1] Amikit problem ...
Witam !

Czy czasami odpala wam sie Amikit a czasami nie ?

Ja mam taki problem ze czasami pokazuje sie okienko z rejestracja programu lub nie, kreseczka z progresem wgrywania programu bardzo czesto zatrzymuje sie w pewnym momencie i koniec musze zrestartowac program. Moze to problem mojego procka bo mam CORE-DUO ?
[#2] Re: Amikit problem ...

@xkonrado, post #1

google nie boli.
"Szukajcie a znajdziecie", Mateusz 7.7

"...There's also newer version of WinUAE available (1.3.4). The change log says: "Windows Vista compatibility problems fixed" and "Dualcore/SMP random freezes properly fixed". However this version also contains a bug which ignores relative paths set in AmiKit. This might prevent AmiKit to start on certain systems."

w sumie problem na tym forum o którym piszę traktuje o problemie instalacji amikita, ale jak widać istnieje wersja która rzekomo lepiej współpracuje z core duo i także vistą, więc proponuje po instalacji amikita wywalić defaultowe amikitowego winuae i zainstalować najnowszą wersje podaną we fragmencie postu powyżej.
po szczegóły zapraszam tutaj:

http://amikit.amiga.sk/forum/index.php?action=vthread&forum=3&topic=295

Ostatnia modyfikacja: 15.03.07 19:34

Ostatnia modyfikacja: 15.03.07 19:37

Ostatnia modyfikacja: 15.03.07 19:39
[#3] Re: Amikit problem ...

@djhacker, post #2

Dzieki pomogla podmiana pliku .exe WinUAE a uzylem do tego wersji 1.4.1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem