Mam pewien problem...
Posiadam 19 calowy monitor, i nie mogę ustawić opcji, tak aby mieć ekran fullscreen, z obrazem na całej powierzchni. Ma ktoś na to rozwiązanie?
W zakładne Display i screen (na górze) ustawiasz sobie jaką chcesz rozdzielczość i pod spodem ustawiasz fullscreen w natice mode i rtg mode. i musi działać.
Spróbuj filtrów scale2x itp. Ogólnie polecam ustawić rozdzielczość 320x256, bez żadnych filtrów i innych badziewi . No chyba, że to monitor LCD, który z tego co wiem słabiutko radzi sobie z innymi rozdziałkami niż dedykowana. Możesz spróbować puścić obraz na TV, jeśli masz tv-out w karcie gfx.
U mnie zadzialalo wg twojej propozycji ale... czlek jest wygodny i chce miec wiecej ;) - jak zaemuluowac jakas karte grafiki? Bo w postach czytam o problemach z tym zwiazanymi ale nie doczytalem jak je miec :D
WinUAE1.42
Da się - sieć działa jak ta lala - tylko przeglądanie neta za pomocą IBrowse & Co. mija się odrobinę z celem, szczególnie gdy pod ręką masz "odrobinę" nowocześniejsze rozwiązania...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.