[#1] CD rom pod WinUAE
|Wiem ze ten temat przewijal sie juz na forum ale mimo to dalej nie moge sobie poradzic. Jestem totalnym laikiem jesli chodzi o WinUAE i prosil bym o jakiej najprostrze wskazowki lub opis konfiguracji. mam zaznaczona opcje w programie uaescsi.device a mimo to nic nie chodzi. posiadam gre na CD romie ale mam ja na kompie jako obraz z virtualnego dysku (byc moze to jest przyczyna nie dzialania pliku). Prosze o jakiej wskazowko
[#2] Re: CD rom pod WinUAE

@maxns, post #1

Musisz jeszcze już z poziomu systemu zamontować urządzenie CD0:, zmieniając odpowiednio device i unit (więcej)
[#3] Re: CD rom pod WinUAE

@mailman, post #2

Dzieki serdeczne ... wsio dziala OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem