[#1] Shadow Of The Beast III
Witam mam problem z odpaleniem na uae Shadow Of The Beast III otóż jak pierwszy raz ściągnołem wersjć [odnośnik usunięty] gra mi sie restartowała po wybraniu Start Game natomiast jeśli ściągnołem wersje z [odnośnik usunięty] gra działała pićknie :D nastćpnego dnia kiedy chciałem sobie zagrać znowu gra sie restartowała po wybraniu Start Game próbowałem wszystkiego zmieniałem znowu wersjć konfiguracje emulator na WinFellow było jescze gorzej mianowicie obraz fatalny jakieś czarne kreski prostokąty itd w ogóle sie nie da grac moja obecna konfiguracja to taka jak w mojej prawdziwej A500 która teraz jest w naprawie czyli:

Chip: 512 kb Slow: 512kb
Kick 1.3
CPU: 68000 A500 Speed
Chipset: Ocs (zmieniałem na ECS nic nie pomogło)

zmieniłem też na konfiguracjć podaną w [odnośnik usunięty] czyli:

Chip: 8 MB, Slow: 1 MB
Kick 1.3
CPU: 68000 A500 Speed
Chipset: Full Ecs (przełanczałem również na Ocs nic nie pomogło :(

Gra niestety od tamtej pory restartuje sić robiłem wszystko co mogłem a na prawdziwej amidze działało. I po ściągnićciu romu z [odnośnik usunięty] mi też działała przez jeden dzień na Chip: 512kb i Slow: 512kb
Prosze pomóżcie bćde wdzićczny :D

Gra sie restartuje wtedy kiedy pokaże sić dziadek po wyborze Start Game

Ostatnia modyfikacja: 24.08.07 01:03
[#2] Re: Shadow Of The Beast III

@VeloN, post #1

Nie ten dział...

[#3] Re: Shadow Of The Beast III

@VeloN, post #1

nie umiesz obsługiwać się Dragonem :).

[#4] Re: Shadow Of The Beast III

@jimiche, post #3

no ale może powiecie mi co robic? bo ja dalej stoje w miejscu a przeciez po cos to forum jest

Ostatnia modyfikacja: 24.08.07 23:28
[#5] Re: Shadow Of The Beast III

@VeloN, post #4

Jeszcze raz ci napisze.. poczytaj o winuae. potem zacznij go używać. Forum nie jest od powielania w kółko tych samych tematów.
A jesteś pewien że to dokładnmie te same obrazy dyskietek i ten sam obraz romu... czy mogłeś zapomnieć coś zaptaszkować w konfigach, a zrobiłeś to wcześniej tylko nie zapisałeś sobie konfiguracji i teraz nie wiesz co jest grane bo wcześniej chodziło.

Nikt nie jest z nas tutaj wróżką. Ja dalej utrzymuje że nie potrafisz używać tego programu i odpuść go sobie.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem