[#1] E-UAE
Poszukujë jakiejô dokumentacji do tego. Interesuje mnie jak sie zmienia dyskietki i jakie sa roznice miedzy e-uae a e-uae.sdl. Jest do tego wogole jakas dokumentacja? Hmm chyba sie powtorzylem:D

Ostatnia modyfikacja: 27.08.07 20:27
[#2] Re: E-UAE

@Fazior, post #1

jeśli masz trudności z wklepaniem w google euae to proszę:
http://www.rcdrummond.net/uae/index.html
jest też lista dyskusyjna
uae@freelists.org

[#3] Re: E-UAE

@Dariusz Pietrzak, post #2

Jesli masz trudnosci z rozumieniem slowa pisanego to napisze duzymi literkami. E-UAE JUZ MAM NA STRONIE NIE MA DOKUMENTACJI, ANI TEZ W ARCHIWUM. NA LISTE DYSKUSYJNA MI SIE NIE CHCE ZAPISYWAC. PODEJRZEWALEM ZE KTOS UZYWA TEGO I POSLE MI MALUTKIEGO TIPA JAK ZMIENIC DYSKIETKE. Dziëkujë. Swoja droga to az strach cokolwiek napisac na tym forum coby jakis "medrzec" z cietym dowcipem z googlami nie wyskoczyl. Siedze tu pare ladnych lat ale takiego nagromadzenia mistrzow cietej riposty tom nie widzial do tej pory.

Ostatnia modyfikacja: 27.08.07 21:22
[#4] Re: E-UAE

@Fazior, post #3

I po co te nerwy Panowie!
Faktycznie e-uae od jakiegoś czasu nie ma dokumentacji. Podobny problem jak Twój miał kiedyś Wali7 i pisał o nim na Forum. Wysłałem Ci na priva wersję, która ma dokumentację.
Powodzenia.

[#5] Re: E-UAE

@Fazior, post #3

Udalo sie zapisze dla potomnych:) F12+F1...F4 zmienia dyski, wychodzi sie przez F12=Q. Pegasosbook rzadzi;)

[#6] Re: E-UAE

@Kitech, post #4

Dzieki wielkie juz sie dogrzebalem:)

[#7] Re: E-UAE

@Fazior, post #6

A wersja SDL ma jakieś większe zmiany poza bibliotekami używanymi do 'renderu' obrazu?

[#8] Re: E-UAE

@Kokos, post #7

Nie mam cienia pojecia, szczerze. Z tymi skrotami to sie pospieszylem. Nie dzialaja z wewrsja 8.0.29-WIP4 czy jakos tak. W pegasosbook w nawiasie napisali ze skroty tycza sie standard version. No nic, jutro do roboty trza wstac. Moze ktos pomoze:)

Ostatnia modyfikacja: 27.08.07 23:10
[#9] Re: E-UAE

@Fazior, post #8

Wiem, że pod linuksami jest tworzony plik w home użytkownika zwany .uaerc (czy jakoś tak - piszę z pamięci). Tam siedzi cała konfiguracja. Myślę, że tam znajdziesz skróty klawiszowe jeśli w ogóle są jakieś zbindowane. Jeśli nie, to należałoby raczej ten plik wyedytować i samemu zrobić odpowiednie skróty. Teoretycznie.

[#10] Re: E-UAE

@Kokos, post #9

Bylem tam:). Skrotow nie widzialem, obadam w domu.

[#11] Re: E-UAE

@Fazior, post #3

>NA STRONIE NIE MA DOKUMENTACJI
ale dodana jest do każdego archiwum.
Polecam szczególnie te dwa pliki:
configuration.txt, keyboard.txt
i nie bądź takin obrażalski.

[#12] Re: E-UAE

@Dariusz Pietrzak, post #11

Luz, nie jestem:). Heh w mosowej wersji nie ma tych plików tekstowych, dogrzebalem sie ich w macowym archiwum:). Zamiast f12 nalezzy wcisnac ctrl+lewy alt i od f1 do f4 zmienia sie dyski. Senkju Panowie, bede gromil dzisiaj w centurionie:)

[#13] Re: E-UAE

@Fazior, post #12

Hmm skoro tak nazwalem ten watek to jeszcze Was pomecze. Bawiliscie sie kiedys jakimis kontrolerami typu joy/pad z e-uae? Jest wogole cos takiego jak cyfrowy joy pod usb? Bo raczej na analogowym nie ma sensu sie bawic. Ew. jaki model joya/pada polecacie?

Ostatnia modyfikacja: 28.08.07 11:13
[#14] Re: E-UAE

@Fazior, post #12

Uważaj na Scytów !!! To są s.........yny !!!!

[#15] Re: E-UAE

@Pero, post #14

Wiem:) koniokrady je...ane:D

[#16] Re: E-UAE

@Fazior, post #15

A Partowie to ich kumple w mordę szarpane ogony !!! Też się strzeż !!! Uważaj też na Niem... sorry Germańców !!! To też są Krzyżaki jakieś porąbane !!! I naszych nie atakuj !!!

[#17] Re: E-UAE

@Pero, post #16

e tam ja swinia jestem, krowa znaczy, atakuje wszystkich:)

[#18] Re: E-UAE

@Fazior, post #17

Noo! Tiaaaaaaaaa....

[#19] Re: E-UAE

@Fazior, post #13

ech... ludziska... czytajcie najpierw posty na fotum, a potem pytajcie... :P

http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=9&i=2305&t=2305#reply_2305

http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=4&i=6533&t=6533#reply_6533

http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=4&i=7417&t=7336#reply_7417

resztę sobie możesz sam poszukać...

[#20] Re: E-UAE

@Fazior, post #13

wersja SDL działa z cyfrowymi padami USB, noSDL nie
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem