[#1] Poszukiwany Diskmaster
Dziendobry.
Jestem bylym uzytkownikiem Amisi. Mialem onegdaj A500 oraz A1200. Na tamtych komputerach do "grzebania" w plikach uzywalem pewnego programu. Niestety zab czasu nadgryzl maja pamiec i nie jestem w stanie przypomniec sobie jaka ow program mial nazwe. Pamietam iz interfejs byl popielaty i przypominal PC`towe "Norton Commander" czy tez "DOSNawigatora". Mniemam iz moze to byc Diskmaster,lecz pewnosci nie mam. Nie moge znalesc nigdzie w.w. programu. W zwiazku z tym mam do Panstwa pytanie. Czy nie posiadacie w swoich zasobach owego programu w zemulowanej na PC (UAE) wersji? Byl bym niezmiernie wdzieczny za wszelkie informacje,linki itp.
Pozdrawiam serdecznie.
[#2] Re: Poszukiwany Diskmaster

@westik, post #1

http://kazong.privat.t-online.de/ tu se mozesz sciagnac najnowsza wersje.
na przyszlosc jak bedziesz czegos szukal to:
www.aminet.net
www.ppa.pl/teleport.html
www.google.pl

[#3] Re: Poszukiwany Diskmaster

@westik, post #1

Wydaje mi się, że niektórzy posiadają ten program nie tylko w archiwach na emulatorze, ale również używają na "oryginałach" lub następcach...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem