[#1] Amisys
Witam! Jaka jest różnica pomiędzy pakietami AmiSYS i AmiKit ? Wiem, że AmiKit do instalacji potrzebuje systemu 3.9. A oprócz tego czy są jakieś inne ważne różnice?

[#2] Re: Amisys

@Pero, post #1

Oczywiście, że są. To dwa różnie skonfigurowane systemy. W dodatku z innym preinstalowanym oprogramowaniem.

AmiKit ma Magellana, AmigaSYS ma gry... wiele innych rzeczy można by wymienić. Wystarczy poczytać.

[#3] Re: Amisys

@Pero, post #1

Wiem, że AmiKit do instalacji potrzebuje systemu 3.9.

AmigaSYS także wymaga oryginalnego systemu.

[#4] Re: Amisys

@mailman, post #3

Ale nie musi to być 3.9

[#5] Re: Amisys

@GumBoy, post #4

GumBoy - masz rację, ale nie znalazłem porównania obu pakietów od tej strony praktycznej. Co do systemu - doczytałem się.
Dziękuję za odpowiedzi.

[#6] Re: Amisys

@Pero, post #5

Najszybciej rzucająca sie w oczy różnica to fakt, ze do AmiKita potrzebujesz OS3.9, a dla AmigaSYS wystarczy 3.1.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem