[#1] gdzie wypakowuje archiwa lzx i lha?
mam archiwa lha i lzx i na amigasys4 normalnie je wypakowuje, ale moe pytanie. gdzie sie wybiera sciezke wypakowania?
[#2] Re: gdzie wypakowuje archiwa lzx i lha?

@Duncan, post #1

A czym je wypakowujesz?

[#3] Re: gdzie wypakowuje archiwa lzx i lha?

@mailman, post #2

packmaster 1.28.
[#4] Re: gdzie wypakowuje archiwa lzx i lha?

@Duncan, post #3

No to gdzieś w ustawieniach musisz to mieć zdefiniowane.

[#5] Re: gdzie wypakowuje archiwa lzx i lha?

@mailman, post #4

nie wiem gdzie są jego pocje. a jest jakis inny program do lzx, bo na tym mi bardziej zalezy.
[#6] Re: gdzie wypakowuje archiwa lzx i lha?

@Duncan, post #5

Voodoo-X, UnARC, UnLZX... Jest tego cała masa.

[#7] Re: gdzie wypakowuje archiwa lzx i lha?

@Duncan, post #5

witka,

mozna sie bawic z packerami z poziomu Shella, ale mozna latwiej -
ja do tego uzywam filemanagerow - Filemastera 3 lub DOpusa,

wystarczy miec packery LHA/LZX lub dowolne inne wrzucone do

"C:", w filemanagerze skonfigurowac sobie odpowiedni przycisk/komende,
jesli oczywiscie nie ma gotowego, w obu w/w takie cudo istnieje,
przynajmniej w moich wersjach (nie pisze ze swojego kompa, wiec nie powiem dokladnie ktorego mam Opusa - wydaje mi sie na 90% ze 5):

w FM3 jest jako LHA x, a w DOpusie jako Decrunch, dziala z pelnym uwzglednieniem okienek Source/Destination.

---

choc empirycznie nie sprawdzilem, zakladam, ze podobne rozwiazania mozna stosowac z powodzeniem w innych filemanagerach...

Pozdrowienia

Ostatnia modyfikacja: 29.08.2008 02:29:44
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem