@lord_spider,
post #4
Ja jego słowa interpretuję tak, że od pewnego czasu na PPA nie znalazł niczego nowego o AmigaSYS, mimo że wcześniej informacje na jego temat często się pokazywały (not so long ago, they posted a lot of news).
Domyśliłem się tego, ale przyznaj, że brzmi niefajnie ;)
Wyszukiwarka pokazuje, że poprzednia wzmianka dotyczy uruchamiania AmigaSYS4 na Eee PC, a autora zapewne "boli" to, że aktualizacja wersji WinUAE (03.06) nie doczekała się newsa, podobnie jak wydanie wersji E-UAE (07.07).
Co do wersji E-UAE, to news już jest. Co do aktualizacji WinUAE - cóż, strona AmigaSYS jest bardzo często poddawana jakimś zmianom, zapowiedziom i innym "bzdetkom", o których po prostu nie widzę sensu, aby informować. Sam fakt informacji o wersji E-UAE na stronie projektu był taki lekko "na drugim planie". Pierwszorzędnym info było to, że był redesign strony (kolejny na przestrzeni roku zresztą), a info o wersji o E-UAE to takie "by the way". Brak info o aktualizacji wersji WinUAE wynikał po prostu z faktu, że nie doczytałem się o żadnych istotnych zmianach w samym pakiecie (za wyjątkiem obsługi najnowszej wersji WinUAE i Amiga Forever 2008, co mogę równie dobrze zrobić przy informacji o kolejnej, "większej" aktualizacji całego pakietu).
Ode mnie: niczego Wam nie zarzucam, bo wiem jak wygląda dzielenie czasu między pracę, dom, hobby i społeczne prowadzenie np. portalu - pewne sprawy po prostu siłą rzeczy umykają.
Ależ do Ciebie nikt nic nie ma. Przecież byłeś tylko pośrednikiem i wywiązałeś się ze swojej roli. Szkoda tylko, że autor AmigaSYS sam nie podsyła newsów, skoro tak bardzo go boli to, że coś się przeoczyło :)