[#1] AmigaSYS 4 E-UAE
Autor pakietu dopytje się, dlaczego na PPA nie pojawiają się informacje o rozwoju projektu:

"what happened to the polish team, i know i asked it already, but they never put out any amigasys related news. not so long ago, they posted a lot of news, that's why we made a polish translation"

Ostatnio (wyszła wtedy nowsza wersje dla WinUAE) tlumaczylem Was awarią serwera, tym razem nie wiem co odpisać...

[#2] Re: AmigaSYS 4 E-UAE

@lord_spider, post #1

W sumie nie wiem dlaczego newsa nie było, ale teraz to byłby już jakiś olds ;) więc mam nadzieję, że w przyszłości nikomu nie umknie uwadze czy pojawiło się coś nowego w temacie AmigaSYS.

[#3] Re: AmigaSYS 4 E-UAE

@lord_spider, post #1

"what happened to the polish team, i know i asked it already, but they never put out any amigasys related news. not so long ago, they posted a lot of news, that's why we made a polish translation"

Nie chcę wyjść na kogoś, kto może ich obrazić, ale czy komuś na oczy padło? Przecież wiadomości w temacie AmigaSYS pojawiają się regularnie. Fakt, wiadomość z minionego tygodnia się jeszcze nie pojawiła (jest tego kilka powodów), lecz stwierdzenie, że they never put out any amigasys related news jest przegięciem, na co wystarczającym dowodem jest zekrnięcie do wyszukiwarki.

Chyba, że autor tego stwierdzenia nie zna dobrze angielskiego i nie zdaje sobie sprawy jaką gafę popełnił myląc phrasal verbs put out i put off.

[#4] Re: AmigaSYS 4 E-UAE

@mailman, post #3

Autor nie zna za dobrze angielskiego, myślę że nie miał niczego złego na myśli.
Ja jego słowa interpretuję tak, że od pewnego czasu na PPA nie znalazł niczego nowego o AmigaSYS, mimo że wcześniej informacje na jego temat często się pokazywały (not so long ago, they posted a lot of news).
Wyszukiwarka pokazuje, że poprzednia wzmianka dotyczy uruchamiania AmigaSYS4 na Eee PC, a autora zapewne "boli" to, że aktualizacja wersji WinUAE (03.06) nie doczekała się newsa, podobnie jak wydanie wersji E-UAE (07.07).

Ode mnie: niczego Wam nie zarzucam, bo wiem jak wygląda dzielenie czasu między pracę, dom, hobby i społeczne prowadzenie np. portalu - pewne sprawy po prostu siłą rzeczy umykają.

[#5] Re: AmigaSYS 4 E-UAE

@lord_spider, post #4

Ja jego słowa interpretuję tak, że od pewnego czasu na PPA nie znalazł niczego nowego o AmigaSYS, mimo że wcześniej informacje na jego temat często się pokazywały (not so long ago, they posted a lot of news).

Domyśliłem się tego, ale przyznaj, że brzmi niefajnie ;)

Wyszukiwarka pokazuje, że poprzednia wzmianka dotyczy uruchamiania AmigaSYS4 na Eee PC, a autora zapewne "boli" to, że aktualizacja wersji WinUAE (03.06) nie doczekała się newsa, podobnie jak wydanie wersji E-UAE (07.07).

Co do wersji E-UAE, to news już jest. Co do aktualizacji WinUAE - cóż, strona AmigaSYS jest bardzo często poddawana jakimś zmianom, zapowiedziom i innym "bzdetkom", o których po prostu nie widzę sensu, aby informować. Sam fakt informacji o wersji E-UAE na stronie projektu był taki lekko "na drugim planie". Pierwszorzędnym info było to, że był redesign strony (kolejny na przestrzeni roku zresztą), a info o wersji o E-UAE to takie "by the way". Brak info o aktualizacji wersji WinUAE wynikał po prostu z faktu, że nie doczytałem się o żadnych istotnych zmianach w samym pakiecie (za wyjątkiem obsługi najnowszej wersji WinUAE i Amiga Forever 2008, co mogę równie dobrze zrobić przy informacji o kolejnej, "większej" aktualizacji całego pakietu).

Ode mnie: niczego Wam nie zarzucam, bo wiem jak wygląda dzielenie czasu między pracę, dom, hobby i społeczne prowadzenie np. portalu - pewne sprawy po prostu siłą rzeczy umykają.

Ależ do Ciebie nikt nic nie ma. Przecież byłeś tylko pośrednikiem i wywiązałeś się ze swojej roli. Szkoda tylko, że autor AmigaSYS sam nie podsyła newsów, skoro tak bardzo go boli to, że coś się przeoczyło :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem