[#1] DUNE 2
Witam,

mam problem z instalacja gry dune 2 na amidze , co mam wpisać jako scieżke katalogu. Jestem początkującym więc trudno mi się odnaleźć w tym systemie.

Pozdro
[#2] Re: DUNE 2

@gotham, post #1

Proszę podać więcej szczegółów. Czy jest to prawdziwa Amiga czy emulator? Czy chce Pan uruchomić grę z dyskietek czy twardego dysku?

[#3] Re: DUNE 2

@Minniat, post #2

Na emulatorze , mam podpięty dysk twardy oczywiście wirtualny. tylko niewiem w jaki sposób podawać scieżkę (muszę podać podczas instalacji gry) katalogu bo rozumiem ze to odmienny sposób niż w dosie.

Ostatnia modyfikacja: 18.05.2009 20:08:12
[#4] Re: DUNE 2

@gotham, post #3

nazwanapędu:katalog/katalog/katalog

[#5] Re: DUNE 2

@GumBoy, post #4

Jak podaje ścieżkę to wypisuje mi komunikat :

" Please insert volume in any drive"

A dysk jest normalnie podłączony do amigi bo w systemie go widzę i można wejść utworzyć katalog itd.
[#6] Re: DUNE 2

@gotham, post #5

A podajesz nazwę typu "Workbench", czy np DH0
W AmigaOSie możesz ścieżkę podawać przy użyciu etykiety i przy użyciu nazwy urządzenia.

Jednak przy używaniu etykiety w której jest spacja trzeba cudzysłowa użyć.

[#7] Re: DUNE 2

@GumBoy, post #6

Ok już się wyjaśniło ;) dzięki za pomoc. Pozdrawiam
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem