[#1] Apache
Ostatnio zauwazyîem ze dzialacy pod pecetem serwer apache zachacza o moje http://localhost/
na awebie.I dobrze ,bo probowaîem zainstalowac
sobie apache bezposrednio na amidze ale skonczylo sie na szukaniu srodowiska geek gadgets .A teraz
mam php na amidze,testuje strony na bierzacy no i cubic(naprawde niezly program).Czy ktos moze mi
wyjasniec ten wspaniaîy holizm?
[#2] Re: Apache

@Jupiler, post #1

? Nie wiem co brałeś. Bo jakoś nie mogę skojarzyć o co pytasz

[#3] Re: Apache

@sand, post #2

OK.Mam peceta z zainstalowanym serwerem apache na do testowanie localnych plikow php .Uzywam Winuae do emulacji amigi os3.9 i co dalej to proste apache i php dziaîa mi rowniez pod amiga(ale dlaczego) i jesli nawet wpisze sobie w ibrowise localhost to mam ten sam localhost jak na pececie(np.w ie).to chyba zrozumiale ?nawet dla kogos z dopalaczem .mam nadzieje pomysł

Ostatnia modyfikacja: 01.09.2009 07:13:24
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem