[#1] Autologowanie do PPA
Nie wiem jak u was obywatele pod winuae ale kiedy
uruchamiam PPA pod Ibrowse to mi sie automatycznie loguje powyzsza strona(PPA).
Wiec nie musze wpisywac logginu-hasla.Nic bo juz jestem pierwotnie hehe auto-zalogowany.Moze to jakis blad?
Musze przyznac ze widze cos takiego-
pierwszy raz
[#2] Re: Autologowanie do PPA

@Jupiler, post #1

Jeżeli wybrałeś przy zakładaniu konta, żeby logowanie do konta opierało się o ciasteczka, a Twoja przeglądarka nie kasuje ciasteczek po wyłączeniu (przechowuje je) to jeżeli się nie wylogujesz - przerwiesz sesję zamykając przeglądarkę - to przy następnym uruchomieniu przeglądarki i wybraniu PPA będziesz automatycznie zalogowany...

[#3] Re: Autologowanie do PPA

@Jupiler, post #1

Albo urodziłeś się wczoraj, albo jakimś cudem nigdy do tej pory nie miałeś konta na żadnym portalu/forum.

[#4] Re: Autologowanie do PPA

@GumBoy, post #3

Sory ale urodzilem sie przedwczoraj z wielkim
trudem bo z lona Matki Gai wyslal mnie wielki odkurzacz heh.Ale istotnie nie mialem poprzednio
zadne konta na forum.Dzieki za te ciasteczka do piwa sa ok
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem