[#1] Please Help{POMOCY}
witam;
Próbowałem sobie zainstalować pod WinUae amiga sys 4 celem późniejszego zainstalowania go na dysku amigowym, ale przy końcu instalacji gdy instalator prosi o 'zabranie" z DF0 dyskietki extras i wciścięciu ENTER aby zrestartować jedyne co się pojawia to planasza z logiem amiga sys 4 , nie wiem czy to prawidłowy objaw, próbował ktoś z was kiedyś instalować ten system pod winuae, zgodnie z instrukcją na oficjalnej stronie amiga sys, po restarcie i dodaniu dysku hdd znowu pojawia się ta plansza i nic się nie dzieje albo pojawia się czarny ekran, czy ktoś z was przechodził przez tę instalację? z góry dziękuje za jakąkolwiek wskazówkę i pomoc

ps. próbowałem zrobić to: http://amigasys.extra.hu/amiga.html

Ostatnia modyfikacja: 22.11.2009 17:53:14
[#2] Re: Please Help{POMOCY}

@leebruce, post #1

Instalujesz to na dysku pecetowym (plikopartycja, katalog) czy na podlaczonym amigowym dysku?
[#3] Re: Please Help{POMOCY}

@leebruce, post #1

witam;
robiłem tak jak pisze w instrukcji na stronie amiga sys, najpierw instalacja na PC a potem formatowanie podłączonego dysku amigowego i instalacja na nim systemu ale tak jak pisałem wyżej po instalacji na PC pod winuae pojawia się plansza tak jak w podanym powyżej linku i tyle,nic się nie dzieje, amiga sys nie uruchamia się pod winuae, co robie nie tak nie wiem?może ktoś ma jakiś pomysł?pozdrawiam
[#4] Re: Please Help{POMOCY}

@leebruce, post #3

Pod tym linkiem co podales jest opis instalacji AMIGASYS na Winuae z podlaczonym dyskiem amigowym
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem