[#1] sprzęt do emu amigi
Czołem. Czy procek PIII 1 Ghz wyciśnie wystarczająco na emulację amy pod winuae?

[#2] Re: sprzęt do emu amigi

@Rembrand, post #1

W dziale dotyczącym winuae nie wiedzieli ?

Pozdrawiam
[#3] Re: sprzęt do emu amigi

@Rembrand, post #1

Ja kiedyś się bawiłem na 800Mhz z 256MBRAM z Amithlonem i było szybciej niż Windows na tym samym komputerze, AmiKIT natomiast na procku 2.0Ghz czasami się nieprzyjemnie zamula, już kupiłem nową płyte i procek zobaczymy jak będzie po podmianie - dziś się będe bawił
[#4] Re: sprzęt do emu amigi

@Rembrand, post #1

Kolejny pan, którego mam na oku jeśli chodzi o otwieranie wątku w niewłaściwych działach.

[#5] Re: sprzęt do emu amigi

@Rembrand, post #1

Jeżeli dźwięk puścisz z pominięciem CPU - czyli nie przez chipset (kodeki dźwiękowe wbudowane w płytę) tylko przez kartę muzyczną ze sterami OpenAL, to "tak na oko" powinieneś nawet zbliżyć się do gołej A1200.

[#6] Re: sprzęt do emu amigi

@APC74, post #5

pytanko

emulowane R-type na winuae

jak się pojawia dużo na ekranie gra nieprzyjemnie zwalnia

czy na oryginalnej A500 też tak jest?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem