[#1] PSP
Mam problem z emulatorem Amigi na PSP, problem dotyczy tylko jednej gry, otóż odpalam Super Froga, gram normalnie, kilka razy, potem jak chce uruchomić jeszcze raz to pokazuje się sekwencja startowa z logiem firmy , a potem czerwony napis "Software Failiture" i jakieś cyferki(czy coś takiego), zainstalowałem jeszcze raz emulator i problem pojawił się znowu(najpierw kilka razy gra działała prawidłowo).

Co mam zrobić??

[#2] Re: PSP

@Dart_Mage2, post #1

To taki atrakcyjny dodatek do amigi:) więcej tu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Guru_Meditation
Przeczytaj i będziesz wiedział że te cyferki są ważne bo określają rodzaj błędu

Ostatnia modyfikacja: 28.01.2010 13:57:11
[#3] Re: PSP

@Arbuz, post #2

A więc mi się wyświetla dokładnie #00000004.00C01570

Co z tym zrobić??

[#4] Re: PSP

@Dart_Mage2, post #3

No jak to co? "Press left mouse button to continue." W wolnym tłumaczeniu "wciśnij lewy przycisk myszy"

[#5] Re: PSP

@Madman, post #4

Ale k.... śmieszne, jakbyś nie wiedział inteligencie to się powtarza ciągle, więc domyślam się ,że problem leży w czymś innych.

[#6] Re: PSP

@Dart_Mage2, post #3

Wg.programiku The Guru 3.00:

680x0 Exception
ACPU_InstErr: Illegal Instruction

[#7] Re: PSP

@waldiamiga, post #6

Czyli???

[#8] Re: PSP

@Dart_Mage2, post #7

Czyli: zmień ustawienia w UAE na emulowaną gołą A1200 bez fastu z gołym 2megowym chipem i wtedy sprawdź.

[#9] Re: PSP

@Arbuz, post #8

A więc wprowadziłem zmiany w konfiguracji i wyszedł tym razem błąd:

#00000004.1980421E

[#10] Re: PSP

@Dart_Mage2, post #9

Nadal bedę obstawiał babola w konfigu.

[#11] Re: PSP

@Arbuz, post #10

Udało mi się odpalić grę, ale działa tylko na gołej 500-ce i trochę się ścina, jak dokładam Ram to pojawia się błąd. Poza tym gra się trochę ścina, co z tym zrobić?

Ostatnia modyfikacja: 29.01.2010 16:06:16
[#12] Re: PSP

@Dart_Mage2, post #11

Nie spinaj się tak bo ci żyłka pęknie "inteligencie". PSP do emulacji Amigi się średnio nadaje więc nie oczekuj, że gry ci będą ładnie działać w takim winuae4all czy innym emu. A co do guru to gdybyś tą grę odpalał na prawdziwej Amidze to jeszcze zrozumiałbym pytanie o identyfikację błędu ale co ci to da przy emulatorze jak jemu samemu daleko do prawdziwej Amigi.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem