[#1] Winuae gry...
Zainstalowałem sobie winuae i chciałem odpalić grę 3d le jakiś nieokreśłony błąd jest.Mam ustawioną amigę a500.Na tej stronie są te rodzynki ale nie ma tam podanych informacji która gra na jaką wersję amigi jest.Kombinowałem z cd i ustawiłem 3d ale nie dzala.Chciłem też odpalić black crypt le też nie działa ciągle wyskakuje ten kick 1.3.Miałem tego savegame ale nie wiem jak to zamontować w winuae żeby to działało.
[#2] Re: Winuae gry...

@pingo216, post #1

Jeśli masz spolszczony WinUAE to nie powinieneś mieć problemu - ustaw w konfiguracji ścieżkę do katalogu z ROM-ami, a przede wszystkim wrzuć je tam.
[#3] Re: Winuae gry...

@pingo216, post #1

Muuuuu: http://www.ppa.pl/artykul-WinUAE.konfiguracja-2_38_755.html

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem