[#1] Ishar - wywałka po wejściu do budynku
Witam.

Postanowiłem odświeżyć nieco znajomości z gierkami ze starej poczciwej amigi 500 i napotkałem na dziwny problem związany z ta gra. Generalnie gra chodzi ładnie na różnych konfigach ale co bym nie zrobił to wywala się gdy chce wejść po raz drugi do jakiegokolwiek budynku... niezależnie od tego do jakiego wejdę pierwszy i jaki jest ten drugi zawsze się wywala... Mianowicie jest błąd guru meditation ale na razie nie zapisywałem szczegółów bo jest zerowy odzew w tej kwestii... Sprawdzałem już rożne romy z tą grą i niektóre w ogóle mają problem z wyświetlaniem obrazu... Ktoś się spotkał z takowym problemem?
[#2] Re: Ishar - wywałka po wejściu do budynku

@nuclear_twister, post #1

Masz grę w wersji oryginalnej?
[#3] Re: Ishar - wywałka po wejściu do budynku

@nuclear_twister, post #1

Jakie ustawienia, daj moze 500kb pamieci. Mnie to wyglada na jakis babol cracknietej wersji. Poza tamy, ishar fajny jest od czesci 2:)

Ostatnia modyfikacja: 04.02.2011 19:40:30
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem