[#1] malo dynamiczne gry
Hej, pomozcie, potrzebuje jakichs malo dynamicznych gier na ami. leze aktualnie w szpitalu, a mam wersje uae na Androida ktora moze nie jest super wykonana, ale zawsze to cos. Nie ma mowy o zadnych przygowkach bo symulacja myszy nie dziala najlepiej. Wczoraj wrzucilem nuclear war i gralo sie callkiem przyjemnie. ale przed chwila wrzucilem pechowy prezent z ppa i byly problemy. katowalem kilka godzin pokemony na gba, ale sa zbyt momotonne. nie mam zadnego d-pada, przyciaski joya wyswietlone sa na ekranie takze zrecznosciowki odpadaja z tego powodu
Podajcie tytuly takich gier ktore moglyby sprostac takim wymaganiom, proszę. A i emulator ma do dyspozycji 1 MB takze bez szalenstw ;)

[#2] Re: malo dynamiczne gry

@Mir3k, post #1

Polecam grę logiczną - Imagems. Oczywiście gra się joy'em :)

[#3] Re: malo dynamiczne gry

@Mir3k, post #1

Kupiec. Często zapisuj stan gry. :)
Gra turowa i nie wymaga czasu.

Rock Star. Też warto często zapisywać stany gry. Gra turowa, można przespać kolejny ruch.

Lepsze niż szachy i oferują fajny świat w wyobraźni. :)

Dodane: Funturatum, gra turowa :)

Wszystkie działają na A500, to nie powinno być problemu.

Ostatnia modyfikacja: 20.02.2011 18:03:37
[#4] Re: malo dynamiczne gry

@Andrzej Drozd, post #3

Andrzeju:

Nie ma mowy o zadnych przygowkach bo symulacja myszy nie dziala najlepiej.

:P

[#5] Re: malo dynamiczne gry

@kjb, post #4

Hmmm, to proponuję książkę. :)

Dodane: Robbo :)
Są też jakieś mobile Boulder Dash lub klony, które nie liczą czasu przejścia plansz. :)

Ostatnia modyfikacja: 20.02.2011 18:25:45
[#6] Re: malo dynamiczne gry

@Andrzej Drozd, post #5

Pykam w Robbo na telefonie (SE k530i), stare dobre czasy z JIL się przypominają :)

[#7] Re: malo dynamiczne gry

@Mir3k, post #1

Civilization (o ile ekran nie jest zbyt mały)
History Line
[#8] Re: malo dynamiczne gry

@kjb, post #6

ok dzięki chłopaki, już na szczeście w domu jestem. A gierki do telefonu i tak się przydadzą :)

[#9] Re: malo dynamiczne gry

@Mir3k, post #8

T.B. RISK - Niby prosta strategia turowa, ale uwielbiam ja do dzisiaj.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem