kategoria: WinUAE
[#1] Dwa problemy z Amiga Forever
Podczas uruchamiania AmigaKit pojawia się następujący komunikat:

Drugi problem jest poważniejszy, bo gdy w konfiguracji AmigaKit zaznaczę "Automount PC resources:

to po chwili mam:

Po odznaczeniu pecetowych dysków i napędu, AmigaKit normalnie się uruchamia. Co ciekawe podobny pakiet AmigaSYS dziala bez takich problemów.

Ostatnia aktualizacja: 10.06.2012 09:13:39 przez azazel44

Ostatnia aktualizacja: 10.06.2012 10:03:30 przez mailman
[#2] Re: Dwa problemy z Amiga Forever

@azazel44, post #1

Proszę linkować zdjęcia o mniejszej rozdzielczości lub podawać do nich bezpośrednie odnośniki.
[#3] Re: Dwa problemy z Amiga Forever

@mailman, post #2

Przepraszam, pierwszy wklejam jakieś zdjęcia...
[#4] Re: Dwa problemy z Amiga Forever

@azazel44, post #1

U mnie takie problemy powodował jeden z programów z WBStartup. Niestety nie pamiętam który, więc wejdź do katalogu WBStartup, załóż w nim katalog np. Disabled i przenieś do niego wszystko, co znajduje się w katalogu WBStartup. Zresetuj emulator i sprawdź, czy przestał się zawieszać. Jeżeli tak, to przenoś po jednym pliku z katalogu Disabled do WBStartup i za każdym razem reset i sprawdzanie czy działa stabilnie...
[#5] Re: Dwa problemy z Amiga Forever

@APC74, post #4

Dzięki, sprawdzę.

A jakiś pomysł na guru ? Bez podpinania dysków z PC to niewielki mam pożytek z tego AmiKit...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem