[#31] Re: Jaki joystick usb do emulatora Amigi? (na Raspberry Pi oraz pod Windows)

@ayran, post #30

Czyli mniej więcej dwukrotność CometitionPro
Ok to mnie upewniło ,że CompetitionPro w zupełności do mojego okazjonalnego grania wystarczy
[#32] Re: Jaki joystick usb do emulatora Amigi? (na Raspberry Pi oraz pod Windows)

@Kwiatki, post #31

sam moduł sanwa + mody kosztuje tyle co cały Competition Pro więc to chyba oczywista oczywistość szeroki uśmiech
[#33] Re: Jaki joystick usb do emulatora Amigi? (na Raspberry Pi oraz pod Windows)

@ayran, post #28

Okazało się, że wklejanie linków z eab nie działa.

może się komuś przyda:
link do zdjęć i kodu arduino
[#34] Re: Jaki joystick usb do emulatora Amigi? (na Raspberry Pi oraz pod Windows)

@ayran, post #33

pocieszny
[#35] Re: Jaki joystick usb do emulatora Amigi? (na Raspberry Pi oraz pod Windows)

@Kwiatki, post #31

mogę już powiedzieć, że gra się lepiej. w Boulder dashu łatwiej uciekać przed kamieniami. W końcu daję radę w P47. jednak 1ms to mniej niż 10ms.
[#36] Re: Jaki joystick usb do emulatora Amigi? (na Raspberry Pi oraz pod Windows)

@ayran, post #35

Nie ulega wątpliwości ,że takie rozwiązanie jest precyzyjniejsze niż speedlink competition pro
Ja tam zostaje przy speedlinku - frajda z grania joyem tak czy owak jest
[#37] Re: Jaki joystick usb do emulatora Amigi? (na Raspberry Pi oraz pod Windows)

@marskow, post #1

To nie lepiej po prostu kupić adapter joysticka na USB i używać org. z epoki, nawet produkowanego współcześnie(np. Matt-a)?
[#38] Re: Jaki joystick usb do emulatora Amigi? (na Raspberry Pi oraz pod Windows)

@pgru2, post #37

Sanwa to jest rolls przy macie. Zmodowałem swoją sanwe sprężyną 2kg i jest jestem bardzo zadowolony.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem