którą masz windę? Jak 10, to prawomyszem na pulpicie->Ustawienia ekranu->Wiele ekranów - tu powinno być Rozszerz te ekrany. Jak jest inaczej, to niedobrze! D:
A to nie jest tak że Freesync/G-Sync i tak działa dobrze tylko na głównym ekranie?
Raczej bez synchronizacji ekranu do emulatora to bez sensu takie używanie jest...
raczej to byla tylko chwilowa chec sprawdzenia jakby to bylo gdybym emulator amigi mial wyswietlany na touchpadzie a windows normalnie na ekranie - no ale nie dziala...
wiec zostaje "po staremu"
Ostatnia aktualizacja: 26.07.2020 20:32:52 przez peceha
Nie jestem pewien czy o to dokładnie pytasz, ale u mnie wygląda to tak:
Ekran główny jest na środku, emulator po prawej. Nic mi nie znika, aczkolwiek wciśnięcie środkowego przycisku myszy (żeby np. odpalić coś w chrome) powoduje automatyczne zrzucenie WinUAE do paska.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.